13.10.2005 tarihinde yapılan toplantımızla ile ilgili Sn. Özkan Cengiz'in Goztepeliste gönderdiği mesaj ve

Toplantıya Kulüp yöneticilerimizden Sn. Tolgay Okumuş’ta iştirak etti gerek genel kurul süreci gerekse de son günlerde yaşananlarla ilgili taraftarlarımızın sorularını yanıtladı.

toplantıya 22 kişi katıldı ilginç olan kitlenin büyük ölçüde ilk toplantıya katılan kişilerden farklı kişiler olması idi. Bu şekilde her iki toplantıya katılan farklı kişileri topladığımızda toplantılarımıza katılan kişi sayısı 42 kişiye yükseldi.

Yalı grubundan katılan arkadaşlar son dönemde listede kendilerine yapılan eleştiriler ile ilgili detaylı bilgi verdiler taraftarlarımızın sorularını yanıtladılar.

Katılan 22 kişiden toplanan 220 ytl nin 200 ytl si salon kirası olarak ödendi geriye kalan 20 ytl her ay 20 ytl kampanyasında toplanan paraya ilave edildi.

Toplantımız 19:30 da başlayıp yaklaşık 23:00 e kadar devam etti yaklaşık 3,5 saat süren toplantımızda yönetim ve yalı ile ilgili konular konuşulduktan sonra geniş bir zaman diliminde kampanyamızın durumu ve geleceği tartışıldı.

Her ay 20 ytl kampanyasında listeye adını yazdırıp şu ana kadar hiç aidat ödememiş olanların listeden çıkarılmasına aidat ödemelerinde eksikleri olanların liste kanalıyla tekrar hatırlatılmasına karar verildi.

Hukuki yapılanma için toplantıda avukat arkadaşımız Sabit beyin verdiği bilgiler ışığında çalışmaların başlatılmasına 20 gün içinde somut veriler elde ederek gerekirse yeni bir toplantı yaparak hukuki yapılanma konusunun netleştirilmesine karar verildi.

Kampanyamızın ve oluşumumuzun amacının ilk toplantıda belirlendiği şekilde Göztepe kimliğinin mevcut yaralarını sarmak ve eski popüler günlerine döndürebilmek için Göztepeli yetiştirecek sistemler kurmak Göztepe’mize kalıcı gelir yaratacak ekonomik yapılar kurmak Göztepe’mize tesis ve taşınmazlar kazandırmak olduğu ve bu aşamada gerek spor kulübünün yönetimini almak gerek sportif masraflara destek olmak gibi gayelerin bulunmadığı konusunda görüş birliğine vardık.

Amacımızın daha kapsamlı ve geniş vadede başarılacak ve başarıldığında Göztepe’mize yıkılamaz yok edilemez kaynaklar yaratacak büyük bir amaç olmasından dolayı günlük sportif başarıların veya başarısızlıkların kampanyamıza bir etkisinin bulunmadığını bu nedenle aidatların ödenmesini etkilememesi gerektiğini üyelerimize hatırlatılması gerektiği konuşuldu.

Kişisel görüşümü sorarsanız en az birincisi kadar verimli ve güzel bir toplantı idi. Birinci toplantıdan farklı olarak daha somut adımlar attığımıza inanıyorum bunun meyvelerini de en çok 20-30 gün içinde yemeğe başlayacağız gerek birinci toplantıya katılan gerek ikinci toplantıya katılan gerekse de listeye adını yazdıran yazdırmayan tüm Göztepelilere burada diyeceğim gerçekten çok önemli ve geleceğimiz için çok çok gerekli bir yola çıktık ve bu yolda başarılı olmak için gereken inanç heyecan enerji ve inada fazlasıyla sahibiz bugüne kadar ki tek eksiğimiz birlik olamamamızdı son iki toplantıda görüyorum ki artık onu da başarmaya başladık o nedenle lütfen inancınızı kaybetmeyin ve katılımınızı eksik etmeyin bugün ki sportif başarısızlık yönetimsel beceriksizliklerden etkilenmeyin dün akşam sabit beyin ifade ettiği gibi biz bugünün yarının değil 2025 yılının dört dörtlük Göztepe’sini yaratmak için yola çıktık. Ve bunu da 2025 e kalmadan bence en geç 5 yıl içersinde yaratacağız.

Web sitemizde şu an için servis sağlayıcıdan kaynaklanan bir problem var çalışmalar devam ediyor en kısa zamanda web sitemiz geriye gelecek ve ben inanıyorum ki geriye geldiğinde ilk haber her ay 20 ytl kampanyasındaki tüm aidatlar ağustos – eylül için % 100 ödenmiştir olacak

Sevgiyle kalın

Her Şey Tek Büyük Göztepe İçin

Özkan Cengiz

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter