Mustafa Dalyanoğlu

Merhaba GÖZTEPELİST ahalisi , iyi haftalar ,  hayırlı işler , öğrenci kardeşlerimize de başarılı bir hafta diliyorum...

Yine sürpriz bir teknik direktör değişikliğinin ardından yoğun bir kamp dönemi geçirdi takımımız. Kamptan 1 ay öncesinde , GÖZTEPE ANTALYA TAYFA YK olarak başbaşa vererek , şartlar her ne olursa olsun , hiçbirşeyi suistimal etmeyerek , dozunu iyi ayarlayarak takımı şampiyonluğa nasıl inandırabiliriz ? sıcak bir ortam nasıl hazırlayabiliriz ? Nasıl etkinlikler yaparak takımı hedefe kitlemede bir faydamız olur ? sorularının cevaplarını aradık .


Takımı yakın markaja alıp birebir baskı uygulamaktansa , takımın 2 numaralı lideri konumunda olan ZAFER TURAN hocamızın yoğurt yiyişine bırakmak , yapacağımız etkinlikler ile de bu yoğurt yiyişe bir anlam kazandırabilmek çabası içerisinde olduk.


İlk antrenman ziyaretinde takımı kalabalık bir şekilde ve meşaleler ile karşıladık. Her futbolcunun olduğu gibi , yine oyuncularımız ilk karşılamada ürkektiler . Acaba bize alkolü fazla kaçırmış birisi bir şey der mi ? Acaba boş bira şişesi atarlar mı araca vs . Araçtan inen istisnasız tüm oyuncuların ürkekliği gözlerinden okunuyordu. Ancak gerek antrenman sahasının etrafını çevreleyen tel örgülerin dahi ilerisine geçmeyen tavrımız , gerekse aşırılığa kaçmayan sevgi gösterilerimiz oyuncuları rahatlattı ve çalışmalarına yoğunlaştılar . Özellikle ilk antrenman ziyaretinde EMRAH SÜREKLİER kardeşimizin oğlu küçü EFE'nin (tayfamızın chaky'si) Zafer hocamıza kendi yaptığı resmi sunması çok güzel sürprizlerdendi.


Takımın konakladığı Kremlin Palace Otel Satış Direktörü sevgili TÜRKER MOROVA kardeşimizin özverisi , anlayışı ve yardımları ile kamp merkezine rahatça girdik çıktık ve gerek oyuncular gerekse teknik ve idari kadro ile bire bir görüşmelerde hiç sıkıntı çekmedik. Buradan TÜRKER MOROVA kardeşimize bir kez daha saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum .


Bafraspor maçına pankartlarımızla , konvoyla gittik . Sıradan bir hazırlık maçında dahi , Antalya'da yaşayanların bile % 90 ının nerede olduğunu bilemeyecekleri bir sahada, İzmir dışında bu kadar taraftar bulacaklarını herhalde oyuncu kardeşlerimiz tahmin etmemişlerdir. :)) Güzel oldu. Bu taraftarın armasının peşinde her türlü gideceğini herhalde inanmayanlar da iyice inanmışlardır .


Takımın özellikle akşam antrenmanlarında mümkün olduğu kadar yer almaya çalıştık. Çalışmaların temposu giderek arttı. Oyuncularımız Zafer hocamızın istediklerini tüm kapasitelerini zorlayarak yapmaya çalıştılar . Bu ciddi , tempolu ve programlı çalışmanın sonucunda ise , Trabzon maçında görüldüğü gibi ,


-.Ayağa pas yaparak defanstan top çıkaran ,

-.Top rakibin ayağında iken bir anda çoğalarak sahanın her yerinde baskı uygulayan ,

-.Tempoyu kendisi ayarlayan bir takım ortaya çıktı .


Takımın 1 numaralı lideri Sayın HÜSEYİN ALTINBAŞ ' ta sağ olsun bizleri hiç bir isteğimizde kırmadı . İyiniyetimize inanarak , yapmak istediklerimizde bizlere yardımcı olmadı . Takımın gizli kahramanları GÜROL GÜNCAN , İSMAİL TUR ve KURAL hocamızı da unutmamak gerekir . Onların da kamp boyunca nasıl koşturduklarını gördük mutlu olduk. Ekibin yeni üyesi Recep ! Seni de unutmadık. Emeklerine sağlık.


Kremlin Otelde GÖZTEPE ANTALYA TAYFA YÖNETİM KURULU olarak başkanımızla harika bir sohbet imkanı bulduk . Herkes kafasındaki soruları başkanımıza sordu ve ilk ağızdan en samimi cevapları aldı.


Bütün kamp kadrosu , başkanımız ve misafirlerimize ANTALYA THE HAUSE KAFE de bir kahvaltı organizasyonu düzenledik . Mekanın sahibi sayın ÖZGÜR ÇİNKILIÇ , Yönetim Kurulu üyemiz sayın ARDA DAYIOĞLU ve ÖZKAN YILMAZER kardeşlerimizin organizasyonunda harika bir etkinlik oldu. Futbolcularda , hocamız da , başkanımız da , tayfa yönetim kurulu da , yengeler de :)) memnun oldular . Ancak bizim özellikle dikkat ettiğimiz nokta , Antalya'nın en seçkin mekanlarından birinde böylesi bir GÖZTEPE topluluğunun bulunması , en çağdaş ölçülerde mükemmel bir etkinliğin yapılması gerek kahvaltı sırasında orada bulunan ya da oradan geçen Antalya'lılar tarafından takdirle karşılanırken , etkinlik sonrası çevremizden aldığımız harika geri dönüşler bizlerin mutluluğunu bir kat daha arttırdı .


GÖZTEPE ANTALYA TAYFA YÖNETİM KURULU üyesi ve aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi Üniforce sorumlumuz Rehber öğretmenimiz EGEMEN ŞENYURT öğretmenimizin gayretleri ile Antalya Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi 'ne bir ziyaret yapıldı. Bu ziyaret öncesinde , okuldaki öğrenciler antrenman ziyareti yaparak , oyuncularımız ve hocalarımız ile röportajlar yaptılar , çekimler yaptılar . Ben bu etkinliği GÖZTEPELİST te şu şekilde haber yapmak istedim. Yazıyı yazdım ama YAYINLAMAK nasip olmadı :


"GÖZTEPE Antalya Tayfa'daki insanlar , önyargısız , karşılıksız sevdalarını yaşamaya birbirinden güzel etkinlikler yapmaya devam ediyorlar . Takımı gerek kamp yaptığı otelde gerekse antrenman ve hazırlık maçlarında asla yalnız bırakmayan GÖZTEPE ANTALYA TAYFA , tüm takım ve idari heyete verilen kahvaltı organizasyonunun ardından bu kez de okul ziyareti etkinliğine imza attı.


Antalya Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi ziyareti Antalya'daki GÖZTEPE varlığının ve sevgisinin her geçen gün nasıl çığ gibi büyüdüğünü bir kez daha bizlere gösterdi . Göztepe Antalya Tayfa , şehirdeki saygın duruşu , hiç değiştirmediği çizgisi ile kendilerine koydukları “ANTALYA GÖZTEPE'lidir” hedefine adım adım yürüyorlar .


Gerek yerel yöneticiler , gerek idari bürokratlar ve gerekse iş dünyası ile samimi ve sağlam dostluklar kuran GÖZTEPE ANTALYA TAYFA , Hiçbir siyasi ön yargı taşımadan , herkese eşit yaklaşarak ta Antalya halkının gönlünü kazanmaya devam ediyor. Kişisel beklentilerinin olmaması , herkesin kendine ait bir işi , düzenli aile hayatları olması , yönetim kurulu üyelerinin aynı zamanda aileler olarak ta kaynaşmış olması , planlanan projelerin anında ve en mükemmel bir şekilde hayata geçmelerini sağlıyor .


Önümüzdeki yıllarda , GÖZTEPE ANTALYA TAYFA'dan çok daha büyük projeler görmek , tatlı sürprizler yaşamak ve GÖZTEPE sevdasını İZMİR dışında da yaşamak bizi şaşırtmayacaktır. Teşekkürler GÖZTEPE ANTALYA TAYFA...Emeğinize , yüreğinize sağlık...""


Sizlerin de çok iyi görebildiği gibi GÖZTEPE ANTALYA TAYFA içerisinde en az çalışan kişi benim. Herkes o kadar mükemmel koşuyor , elini taşın altına koyuyor ki bana düşen sadece kardeşlerimin yanında olmak , onlarla gurur duymak kalıyor. Ama asla şımarmak yok. Çünkü birlikte yapılacak daha çok şey var...


İşte böyle dostlar...Trabzon maçının akşamında , başta başkanımız ve hocamız olmak üzere , herkes ile vedalaşırken artık eksik hatamız kusurumuz oldu ise , helallik diledik. Başarılar diledik . Şampiyonluk yolunda kendilerine inandığımızı söyledik. Hissettirdik . Elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştık. Gayret bizden takdir Yüce ALLAH 'tan...


TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne ve GÖZTEPE'mize SADAKATİMİZ ŞEREFİMİZDİR...

 

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter