Ferhat Akyürek, Mehmet Altan, Sertaç Altınkuşak, Yusuf Altıntaş, Birtan Asil, Emrah Ataseven, Barış Atilla, Erdoğan Ayaydın, Hasan Ayar, Serdar Aydın, Bilgin Bayraktar, Ulaş Beb, Ali Belo, Çağlar Birituna, Berkay Candan, Remzi Carcar, Erdinç Ceyhan, Arif Çatal, Hakan Çokbankir, Koray Emre Çokbankir, Ali Devamlı, Birol Dirik, Emin Dizer, Cango Doğru, Deniz Durmaz, Cüneyt Erdoğan, Cüneyt Gökoğlu, Hakan Göksu, Murat Güneş, Murat Hızlı, Özcan İçöz, Kürşat Kartal, Mithat Karaağaç, Seykam Karadağ, Yücel Karakurt, Murat Karasaç, Murat Kebapçı, Gence Kılıç, Metin Köksal, Fevzi Kunter, Ersin Men, Yasin Men, Cem Muhtesipoğlu, Onur Narin, Serhat Nokçu, Mehmet Oğuz, Tolgay Okumuş, Serdar Orpak, Muvaffak Öylek, Ferhat Savaş, Sercan Sayköse, Serhan Seyhun, Oğuz Reşat Sipahi, Bilgi Soylu, Ozan Süngü, Sertan Şalvarlılar, Volkan Şalvarlılar, Emre Tunalıgil, Tuna Türker, Serkan Unaner, Orkun Ürkmez, Serkan Üstünolan, Kemal Yıldırım, Mehmet Yılmaz, Özkan Yılmazer, Ayrıca davetimizi kırmayarak toplantımızı şereflendiren Göztepe Spor Kulübü Derneği Başkanı, İzmirgücü Spor Vakfı Başkanı Göztepe AŞ Basın Sözcüsü Sayın Levent Ürkmez'e, Göztepe AŞ yöneticisi Sayın Özden Tüjümet'e ve Göztepe'ye futbolcu-teknik direktör olarak hizmet etmiş halen Yeni Asır'da spor yazarlığı yapmakta olan Sayın Bayram Erbil'e teşekkür ediyoruz.

1) 6 Mayıs Cumartesi günü saat 18:30'da Buca'da Veni Vidi Cafe'de tekrar buluşulması 2

) Göztepe AŞ'nin ticaret sicilinin öğrenilmesi.

3) Mehmet Ali Okumuş ve Tayyar Özdemir'in yazmış olduğu "Şampiyon Göztepe" kitabın fotokopisi web ortamına aktarılmak amacıyla üyeler rasında dağıtıldı. Kendisine düşen sayfaların yazımını bitiren üyeler yazdıkları kısmı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderebilirler. 4) Tüm Göztepelilerin kulübe üye olmaya davet edilmesi. (Sitemizdeki. üyelik formunun bir çıktısını alıp, doldurup, bir ikametgah senedi, bir nüfus sureti, 3 fotoğraf ve 8.000.000 TL (3.000.000 TL yıllık aidat, 5.000.000 TL bağış) ile Gürsel Aksel Stadı'nda Cemil Bey'e başvurarak kulübe üye olabilirsiniz.)

5) Bir önceki toplantıda alınan sitemiz http://www.goztepelist.org ana sayfasına reklam alınması kararına binayeten listemizden yapılan duyuruya Baknetin bize www.bizland.com tarafından aylık 9,95 USD karşılığı verilen hosting hizmetini ana sayfamızda küçük bir Ege TV bannerı karşılığı verebileceklerini bildiren teklifleri tartışıldı. Sayın Levent Ürkmez ve Özden Tüjümet bu konuyu yönetim kurulunda gündeme getireceklerini bildirdiler.

6) Siteyi ziyaret eden üyelerimizden günde bir kere ana sayfanın en altında bulunan Zirve 100 bannerina tıklamalarının rica edilmesi.

7) En yakın zamanda üyelerimizle birarada Devlet Tiyatrolarının konak Sahnesi'nde oynanmakta olan Musahipzade Celal'in "Aynaroz Kadısı" adlı oyuna gidilmesi.

8) Listede bir süredir devam etmekte olan "Chat Odası" fikrinin kullanıcı adı ve şifre ile girilecek şekilde şekilde yaşama geçirilmesi.

9) Listede bir süredir tartışılan büyük bayrak yaptırma fikri ile ilgili olarak Sayın Ürkmez ve Tüjümet liste aracılığıyla toplanacak paraların üstünü yönetim olarak tamamlayabileceklerini bu şekilde bayrağın yaptırılabileceğini söylediler. Bu büyük bayrak projesi ile ilgili maddi katkıda bulunmak isteyen üyelerimiz http://www.goztepelist.org/katki.htm sayfasından ayrıntılı bilgiye ulaşabilirler.

10) www.goztepelist.org yazılı t-shirt, forma, atkı meselesi ile ilgili olarak Sayın Ürkmez ve Tüjümet eğer bir sayı belirleyebilirsek, bunu bizim için yaptırıp, GözCar'da satışa çıkarabileceklerini bildirdiler.

11) Resmi sitenin video bölümü için içerik ortaklığı teklif edilmesi.

12) Tüm üyelerimizden üye sayımızın artırabilmemiz için girişimde bulunmalarının rica edilmesi.

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter