Basın Bildirisi
Bayan Voleybol Takımımızın Ligden Çekilmesine İlişkin Son Sözümüz Ve Göztepelilik Şuuru
 
26 Ekim 2008 tarihinde Isparta’da oynanan Ispartaspor – Göztepe karşılaşmasında emniyet güçleri tarafından darp edilen Teknik Direktörümüz Mustafa Fedai’ye, Genel Müdürümüz Serdar Samur’a ve Kulüp Müdürümüz Gürol Güncan’a geçmiş olsun diliyoruz.
 
Masum ve onurlu birer vatandaş olan, aynı zamanda sıfatı, görevi belli olan bu spor insanlarına karşı ölçüsüz ve orantısız olarak polis tarafından kullanılan şiddetin, demokratik hukuk devletinde en ufak bir bahanesi, açıklaması olamaz. Bu sorumsuzluğun ve şiddetin tekrarlanmaması için Göztepe yönetiminden masum insanlarımızın hukukunu korumak adına, tüm emniyet güçlerine gölge düşüren ve onları töhmet altında bırakan bu kişilerin cezalandırılması yönünde gerekli kararlılığı gösterip, takibi yapmalarını bekliyoruz.
 
GöztepeLIST Organizasyonu Yürütme Kurulu olarak bayan voleybol takımımızın ligden çekilmesine ilişkin son sözümüzü söyleyeceğiz. Bu son sözümüz olacak, çünkü biz Göztepe’de ikilikten, camianın kendi içinde itişmesinden, çekişmesinden yana değil, birlikten, beraberlikten yanayız. TEK GÖZTEPE’ye inanıyoruz ve O’nu seviyoruz.
 
Bizler Göztepe’nin menfaati ve başarısı için gerekirse kan kusup, “kızılcık şerbeti içtik” deriz.
 
Ne yazık ki yönetimimiz bu olgunluğu gösteremediğinden bu olgunluğu göstermek yine “Göztepeliye” düşmüştür.
 
Türkiye’de şimdiye kadar kayırıldığı için sosyal adaletsizliğin timsallerinden olmuş “üç büyükler” kavramına ve bu kavramı yaratan kulüplere ait voleybol dahil birçok branştaki takıma sponsor olan, salonlara, stadlara, formalara, maç sonrası röportaj verilen panolara adını yazdıran ALPET, kendi öz bayan voleybol takımını bir sene önce şampiyon olarak geldiği ligden çekmiştir. Bahanesi ise “futbola yoğunlaşmak”tır.
 
“Futbola yoğunlaşmak” şeklinde bir bahane başka şartlarda bir saygısızlık olmayabilirdi. Ancak bu şartlarda bu bahane nasıl kabullenilir? ALPET bir yıl boyunca Şükrü Saraçoğlu stadında beş tane daha az panoya isim yazdırsa, bir başka kulübün bayan voleybol takımının formasına reklam vermese, Avrupa liglerinden verilen maçlarda ekrana gelen dijital skorborda sponsor olmasa, Göztepe armasını en yükseğe çıkarmış, şampiyonluk getirmiş gencecik voleybolcu kızlarımızın boynu bükülmez, futbolda şampiyonluk parolası ile yola çıktığımız bu önemli senede camia gerilmezdi.
 
Bizim üzüntümüz  Göztepe’ye şampiyonluk kupası getirmiş sporcumuza sahip çıkılmayışınadır, bizim üzüntümüz elaleme akıtılan paranın onda birinin, belki yüzde birinin kendi öz evlatlarımıza çok görülmesidir, bizim üzüntümüz camianın ahmak yerine konmasınadır, bizim üzüntümüz Yönetimin futbolda şampiyon olacağımız bir senenin başında bunları düşünmeyecek kadar umursamaz olup, taraftarı germesine, bölmesine, hiçe saymasınadır.
 
Bu camia son yıllarda hep kurtulmak istediği, yakasından silkmek istediği yönetimlerce sömürüldü, yere çalındı. Şu an en azından ne olduğu kim olduğu ve ne yaptığı belli bir yönetimimiz var. Bunu tabii ki sevinç ve takdir ile izliyoruz.
 
Ancak kimse unutmasın ki bu camia UEFA yarı finali, Türkiye kupaları, Cumhurbaşkanlığı kupaları getiren, milli takıma düzine ile oyuncu veren, on branşta spor yaptıran, ailesinin rızkından artırarak Göztepe bayrağını zirvede tutan yöneticiler de gördü.
 
Biz bayan voleybol şubemizle ilgili yapılan bu hatayı unutmamak ve kabullenmemek üzere not ediyoruz. Ancak en azından bu sene lokomotif şube olan profesyonel futbolun şampiyonluğu için sezon sonuna kadar bu konuyu bir daha dile getirmeyeceğiz.
 
Biz Göztepe terbiyesi ile yoğurulmuş, saygı, sevgi, vefa, cefa, sabır, fedakarlık nedir bilen bir neslin genç temsilcileriyiz! Yönetimimizden para, pul, paye, ünvan hiçbirşey beklemiyoruz. Yeter ki bizim gösterdiğimiz bu sorumluluğu, bu bilinci onlar da göstersin.
 
Göztepe için bu sezon futbolda şampiyonluk bekliyor, bu şampiyonluk için, birliğimiz, beraberliğimiz, Göztepe’nin genel başarısı ve menfaatleri için TAKIMLARIMIZI, teknik adamlarımızı, sporcularımızı ve Yönetimimizi her zaman fedakarca ve cefakarca destekleyeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz.
 
Saygılarımızla,
 
GöztepeLIST Organizasyonu Yürütme Kurulu

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter