Bugün burada toplanan bu insanlar, sadece birilerini protesto etmek için bir araya gelmiş bir topluluk değil aynı zamanda 7 yıllık süreçte kimi zaman fark edilerek kimi zamanda fark edilmeyerek eriyip giden bir değeri ayağa kaldırmak için toplanmış ve dimdik ayakta, Göztepe Sevdalılarıdır.

Yıllarca İzmir'i, onurlu bir şekilde temsil etmekten başka hiçbir kusuru kabahati olmayan kulübümüz malumunuz sadece biz Göztepelilerin sevdası değil yaşadığımız nefes aldığımız İzmir'imizin çok önemli bir simgesidir. Davul zurna ile Yeniasır'a satılan şube her geçen gün sportif başarıda büyürken mali açıdan içi boşaltılmış, günden güne İstanbul’dan yönetilip denetlenmeyen başkanlar ile idare edilen bir kulüp haline gelmiştir.

Bu süreçte birçok yalancı yöneticimiz birçok yalancı çalışanımız, birçok yalancı futbolcumuz oldu ve bunların herbiri asırlık çınarı liğme liğme sömürdü. Hep güvenimiz boşa gitti en çok güvendiğimiz Başkanlar bizi aldattı en çok umutlandığımız platform bizi yolda bıraktı en çok güvendiğimiz medya görmezden geldi. Şirketlerini teker teker kurtaran Dinç Bilgin milyonlara malolmuş bir kulübün futbol şubesinin sahibi olan şirketini unuttu. Son olarak inandığımız güvendiğimiz yönetimimiz geç te olsa transferin önünü açıp transfer yapsa da futbolcuları sahada görmeden inanamıyoruz. Ne yazık ki bu güvensizliği bizde gene yöneticilerimiz yarattı.

Bizler taraftar olarak sade maçlara gidip evimize dönmek gibi işleri çoktan bırakıp "Yönetim ile ilgili kulüp ile ilgili camia ile ilgili neler yaparız?" diye düşünürken, yönetici zümre diye geçinen insanların maçlara bile gelmemesi, en çok güvendiğimiz camia büyüklerimizin, en çok güvendiğimiz Güzelyalı esnafımızın, en çok güvendiğimiz eski yöneticilerimizin, herşeyden de çok yaşama gayemiz olan İzmir'imizin bizleri ve Göztepemizi yalnız bırakması bizi kaçınılmaz sona doğru sürüklemektedir. İzmir'in adını dağa taşa Avrupa'ya yazdıran 81 yillik Göztepe 3.ligde can çekişirken nedense İzmir lobisi taraftarı bile olmayan bir takım etrafında birleşmiş ama hiçbir şey yoktan varolmadığı için kaçınılmaz sonucu değiştirememiştir. Borç silinmeden, maaş ödenmeden, tesis yapmadan yöneticilik yapmak moda haline gelmiştir.

81 yıllık efsane bir takım düşünün genç takımı, a takımı ile maç yapamıyor dernek, şirket kurtuluş platformu herkes birbirine düşman 19 yaşındaki topçular posta koyup gidiyor gidenden tek kuruş alınmıyor ya da alınıyor, yok oluyor. Yaşanan itibar kaybının belki de yonetimin maddi ve sportif basarisizligindan daha kötü oldugu bir gerçek olarak ortaya çıkıyor. Bizler kulübümüze üye olamıyoruz ve şirket yapısı itibariyle kulüp ordan oraya satılırken ve bizler kulübe en yakın yabancılar olarak gelişmeleri hep ertesi sabah gazete sütunlarından öğreniyoruz.

Ne acıdır ki bizler Göztepe taraftarları olarak da bu güne kadar hep karşımıza çıkanlara inandık güvendik içimizdeki acıyı içimizdeki hıncı içimizdeki h?ırsı dışarıya gösteremedik Göztepemizi sahipsiz bıraktık. Ama bugün itibariyle artık bardak doldu bardak taştı. Bizler artık beklemekten bizler artık inanmaktan bizler artık kandırılmaktan bıktık.

Bugün burada olduğumuz gibi artık hep biriz hep beraberiz ve Göztepemize sahip çıkmak Göztepemizi iyiye doğruya güzele götürmek için elimizden gelenin en fazlasını yapacağız.

"Biz ne yapabiliriz ki..." demeyeceğiz, Bz "Bir tek biz yaparız..." diyeceğiz. Bizler buraya Göztepe sevdalılarının artık gözünün açıldığını ve kulübün menfaatine olmayan her konuda elini masaya vuracağını göstermeye geldik. Kulübüne üye olamayan taraftarlar olarak bizler 3.lig takımı sevenleri olarak iki tane dernek kurduk ve bunları büyütmeye başladık. Artık eskisinden daha güçlü ve organizeyiz ama hepsinden önemlisi Göztepe'mizi kendisine gelir kapısı olarak görenlerin göreceklerin ensesindeyiz.

 

İşte bu şerefli onurlu ve yürekten gelen mücadelemizde bizim yanımızda olmak isteyen bize, Göztepe’ye destek olmak isteyen bu güne kadar sessiz kalmış bu güne kadar ürkmüş herkesi bu büyük varoluş savaşına katılmaya davet ediyoruz. Tüm Göztepe taratftarları adına bizler; Başta TMSF olmak üzere devlet kurumlarını 1999 yılından bu yana gelinen süreçte; bir katlı bina bile inşa edilmezken, milyonlarca YTL borcun nasıl ve kimlerce yapıldığını araştırmaya, başta yerel medya olmak üzere; tüm ulusal medyamızdan yıllarca sömürüp sonra bir kenara atan, Dinç Bilgin ve Yeni Asır'dan bu yaptığının hesabını sormaya bekliyoruz. Başta Egeli olmak üzere tüm sanayicilerimizden, başta İzmirli olmak üzere tüm ticaret erbaplarından, başta Güzelyalı olmak üzere tüm İzmir esnafından bugün hiçbir şeyi olmayan İstanbulspor'a bile milyonlarca YTL yatırım yapılırkenn yüzbinlerce sevdalısı olan potansiyeli ve tarihi ile başlı başına bir fenomen olan Göztepe'mize neler yapılabileceğini düşünmesini istiyoruz. Sizler bir gelin biz size bin gelelim. Gelin Bir Olalım Gelin Göztepe Olalım. İsyancı ruhumuzla yeniden doğalım.

Alayına İsyan İnadına Göztepe

GöztepeLIST Organizasyonu ve YALI

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter