Sevgili Göztepeliler,

07.09.2004 tarihinde Fil pizza da yaptıgımız toplantı sonucunda yaptıgımız birlik ve beraberlik çağrısı her ne kadar camiamızın değişik kesimleri tarafından takdirle karşılansada umut ettiğimiz birlik ve beraberliğin oluşmasında oncu olamamıştır.

Son gunlerde eski baskanlarımızın ve su anki yonetimimizin beraber yaptıkları açıklamalar hafta sonu yapılan mangal partisi ve güngören macında tribunlerde oluşan tablolar gelecek için olumlu sinyaller versede bu zor gunlerin ustesinden gelecek camia birlikteliği tam olarak saglanmamıştır.

Gerek bu saydığımız olayların yarattıgı olumlu baslangıcın devamının gelmesi gerekse de camia içindeki kuskunluklerin, guvensizliklerin yok olması için ve herseyden onemlisi ihtiyac duydugumuz birliğin tam olarak saglanabilmesi için basta listemiz uyeleri olmak uzere camiamız tarafından yapılması istenen toplantının yapılması şart olmuştur.

Bu amaçla başlatılan çalışmalar bugün itibarı ile sonuca ulaşmış bulunmaktadır. 06.10.2004 Çarşamba günü saat 20:00 de Fuar 9 eylül kapısı karşısında bulunan DEKİM otelin toplantı salonunda toplanılacaktır.

Göztepemizin geleceginin şekillenmesinde çok önemli olduguna inandıgımız bu toplantıya basta eski ve yeni yoneticilerimiz camia buyuklerimiz olmak üzere tüm Göztepelileri davet ediyoruz.

Söyleyecek tek bir kelime sözü olan mevcut durum ve sonrası hakkında gorüş ve önerileri olan Göztepeyi kurtaracak gücün sadece ve sadece taraftardan geçtiğine inanan tüm Göztepelilerin boylesine bir fırsatı değerlendirmesi gerektiği yadsınamaz bir gerçektir.

Süregelen yıllar boyunca hiç bir zaman camia olamadığımızı soyleyenlere inat büyük Göztepe camiasının taraftarlarından oluştugunu ispatlarcasına bu toplantıya katılmak ve Göztepe Göztepelilerindir sözünü sonuna kadar kanıtlamak sizlerin elindedir.

Umut ediyoruzki camia buyuklerimiz eski yeni yoneticilerimizde bu cagrıya duyarsız kalmayacak ve bu toplantıya iştirak edecekleridir.

Bugunden itibaren yaklaşık on gün süre ile bu toplantının tanıtım ve duyuru çalışmaları sürecektir. Sizlerden ricamız ilk önce aşağıda detayları tekrar verilen bu toplantıya katılmanız ikinci olarak tanıdıgınız tüm Göztepelileri adeta seçimsiz bir genel kurul olacak bu toplantıya davet etmeniz hatta kolundan tutup getirmenizdir.

Yabancı grupların toplu olarak katılımı ile toplantıyı provoke etmemeleri için salon ve ikram masrafı olan kişibaşı 5.000.000.- TL katılımcılardan talep edilecektir. Bu ücreti Göztepelist dahil hiç bir kurum veya kuruluş değil otel yetkilileri girişte toplayacaktır.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımızla;

Göztepelist Yürütme Kurulu

Toplantı Tarihi : 06.10.2004 Çarşamba
Toplantı Saati : 20:00
Toplantı Yeri : Dekim otel (fuar 9 eylül-basmane kapısı karşısı)
Katılım Ucreti : 5.000.000.-TL

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter