Göztepemizin Ceviz ve Nedimin golleriyle 2-0 üstünlügünden sonra anlasilmaz hakem kararlarıyla skoru 2-2ye getiren Ksk,penaltı golüyle 3-2 öne geçince ortalık karıştı. Iki tarafin da karıştığı olaylarda sahaya taş ve koltuk yagdi.Mac 30 dakika durdu.Takımımız maçi 5-2 kaybetti. Ksk maçında yine olaylar çıktı.
Ksknin kullandığı penaltı atışı sonrası 3 2 öne geçmesinin ardından Göztepe taraftarları ile Ksk taraftarları arasında tribünlerde gerginlikler oluşmaya başladı.
Anadolu ajansının geçtiği habere göre bir taraftarmızın, tribünlerdeki tel örgüleri aşarak Ksk taraftarlarına koşması ile başladığı belirtilen olaylar daha sonra oldukça alevlendi. Bir grup taraftarımız, boş tutulan kale arkası tribüne, bir grup Kskli taraftar ise kapalı tribünden buraya geçerken, iki grup çatışmaya başladı.Taraftarların birbirlerine savaş sahnelerini andıran görüntülerle birbirine koşturduğu olaylara, araya giren güvenlik güçleri zorlukla engel oldu.
Bu sırada bir taraftarımız da koşarak maçın oynandığı sırada sahaya girdi. Bu olay sonrası maç 62. dakikada hakem Kuddusi Müftüoğlu tarafından durduruldu. Bu sırada taraftarlarımız sahaya taş ve koltuklar atarken, her iki kulübün yöneticileri, kendi tribünlerine giderek taraftarları yatıştırmaya çalıştı.
Bu arada İzmir Emniyet Müdürü Halil Tataş, Ksk Teknik Direktörü Rıdvan Dilmen ve Teknik Direktörümüz Ekrem Al ile görüşen Müftüoğlu, yaklaşık 30 dakikalık aradan sonra sahaya geldi. Yaklaşık 35 dakikalık bir aranın ardından maç 62. dakikadan itibaren yeniden başladı.
Bu arada olaylar sırasında bir polisin yaralandığı bildirildi
Maç sonrasında staddan çıkması engellenen taraftarımız ile polis arasında çatışma çıktı. Polis taraftarımızın üstüne göz yaşartıcı bomba attı. Kendini kaybeden polisimiz yaşlı ve bayan demeden taraftarımızı copladı. Yaklaşık 10 kişi yaralndı.
Stat: Atatürk
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Bora Boralı, Serdar Akçer
Ksk: Muharrem, Feridun (Dk. 29 Tufan), Kemal, Can, Turan, Korhan, Alper, Ali, Rasim, Türker (Dk. 86 İsmail), Serkan (Dk 66 Olcay)
Göztepe: Salih, Birant, Yunus (Dk.85 Atilla), Fatih, Evren, Özgür (Dk. 62 Tahsi), Adem , Koray Çölgeçen (Dk. 62 Serkan), Kerem, Mustafa, Nedim
Goller: Dk. 2 Mustafa, Dk. 25 Nedim, Dk. 33 ve Dk. 58 Türker, Dk. 47 ve 71 Tufan, Dk. 88 Korhan Sarı Kartlar: Dk. 23 Can, Dk. 40 Turan, Dk. 70 Rasim, Dk. 59 Ali (Ksk), Dk. 33 Fatih, Dk. 58 Salih (Göztepe) Kırmızı Kart: Dk. 75 Birant (Göztepe)

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter