Takımımız hakem Kazım Erçakır'ın çok kötü bir yönetim sergilediği maçta Rizespor'a 3-2 mağlup oldu. Ümit Kayıhan maç sonrasında yaptığı açıklamada takımın iki hafta öncesinde kaldığından yakındı. Maçın gol görüntülerine Göztepe TV'den-maç ile ilgili basında çıkan yorumlara basında Göztepe köşesinden ulaşabilirsiniz. Stat: Alsancak
Hakemler: Kazım Erçakır, Turan Ökke, Serkan Gencerler
Göztepe: Majdan, Servet, Erkan, Emre Güsar, Göksel, Tayfun , Cumhur, Mkhalele, Mehmet, Zafer Biryol, Mustafa Özkan
Çaykur Rizespor: Hamidou, Serkan, Fatih, Recep, Oumar, Koray, Devran, Ünal, Turan, Ümit Ozan, Hasan Özer
Takımımız maçı 10.000 civarında taraftarının desteğiyle oynadı. Tribünlerde Denizli'de halen tutukululukları devam etmekte Özgür ve Begçet adlı iki taraftara büyük destek vardı.
PAF takımımızda rakibine 1-0 mağlup oldu.
Hakem gerek ilk penaltıda, gerekse rakibin 2. golünün başlangıcındaki faul pozisyonunda şaibeli kararlar vererek maçın sonucuna etkide bulundu ve yaklaşık 2 yıldır süren Alsancak'taki yenilmezlik serimizin bitmesinde büyük rol oynadı.
İki sene önce Rizespor'un Konyaspor'u bol kırmızı kartlı bir maçın sonunda yendiği maçın da kahramanı olan ve iki senedir Rizespor maçlarına verilmeyen hakem Kazım Erçakır maç boyunca çok kötü bir yönetim gösterdi.
2. dakikada soldan ceza alanına giren Hasan Özer, Majdan'ı çalımlamak isterken yerde kaldı. Hakem Erçakır, penaltı kararı (!!!) verdi. 3. dakikada penaltı atışını kullanan Ünal, takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
6. dakikada Çaykur Rizespor ceza alanı içinde oluşan karambolde Mustafa Özkan vurdu. Savunmadan seken topu önünde bulan Göksel'in şutunda, meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
8. dakikada Göztepemizin beraberlik golü geldi. Sağ kanattan kaleyi çaprazdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta, Mehmet'in şutunda top yere çarpıp kaleci Hamidou'yu yanıltınca, ağlara gitti: 1-1.
32. dakikada gelişen kontraatakta Ünal, bekletmeden şutunu attı, Majdan'dan dönen topu önünde bulan Hasan Özer'in şutunda, top az farkla auta çıktı.
39. dakikada Göztepemiz öne geçti. Göksel'in sağ kanattan getirip ortaladığı topa iyi yükselen Mustafa Özkan, kaleye yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi: 2-1.
Kalan dakikalar sonuç getirmeyicen, ilk yarı Göztepemizin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
Çaykur Rizespor ikinci yarıya, Fatih'in yerine Erhan Namlı'yı, Turan'ın yerine de Tetteh'i alarak başladı. Konuk ekip, bu yarıda çift forvete döndü.
Göztepemiz ise ilk yarıdaki görüntüsünden tamamıyla uzak bir oyun sergileyerek, skor üstünlüğünü koruyamadı.
47. dakikada Tayfun sarı kart gördü.
52. dakikada arka arkaya üç topun defans elemeanlartımızca çıkarılamaması rakibin golü bulmasını sağladı. Önce Ümit Ozan'ın, sonra da Hasan'ın şutlarında kaleci Majdan başarıyla topları çeldi. Savunmanın bir türlü uzaklaştıramadığı meşin yuvarlağı Koray ceza alanı içine yeniden yolladı, uygun durumdaki Ümit Ozan kale önünden plaseyle skoru eşitledi: 2-2.
55. dakikada Göksel, sağ kanattan getirdiği topu ceza alanına ortaladı. Atağa katılan Emre, gelen topu uygun durumdaki Zafer'e aktardı. Bu oyuncu da kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı üstten auta yolladı.
56. dakikada Ünal'ın ceza alanı dışından attığı sert şutta, top savunmaya çarparak kornere çıktı.
60. dakikada Zafer Biryol'un yerine Ersen Martin, 61. dakikada da Tayfun'un yerine Cem Baki oyuna girdi.
69. dakikada Cem Baki'den topu kapan Serkan, Çaykur Rizespor'un ani kontraatağını başlattı. Hızla topu rakip yarı alana taşıyan Serkan, uygun durumdaki Tetteh'e topu aktardı. Önündeki savunma oyuncusunu etkisiz duruma getiren bu futbolcunun şutu, konuk ekibi öne geçirdi: 3-2. Bu oyuncunun golü attıktan sonra yaptığı sportmenliğe sığmayan davranışlar tribünlerden büyük tepki aldı.
80. dakika Mkhalele'nin sağdan ortasında, Ersen Martin topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
81. dakikada, Erkan'ın yerine Metin Diyadin, 86. dakikada da Çaykur Rizespor'da Ümit Ozan'ın yerine Nicholas oyuna girdi.
87. dakikada Göztepe'den Servet sarı kart gördü.
88. dakikadaki Çaykur Rizespor kontraatağında, Tetteh'in pasıyla buluşan Hasan'ın yakın mesafeden vuruşunda, top az farkla auta gitti.
90. dakikada Mkhalele'nin ortaladığı topa Ersen Martin kafa önünde kafa vurdu, ancak kaleci Hamidou meşin yuvarlağı kontrol etti.
Karşılaşma, rakibin 3-2'lik galibiyetiyle sona erdi.
Ümit Kayıhan maç sonrasında iki hafta önce kazandığımız GS maçının etkisinden kurtulamadıklarını söyledi... Ümit Kayıhan'ın bir soruya da sinirli bir biçimde cevap vermesi dikkat çekti...
Çaykur Rizespor ile son haftaların en zevkli maçını oynadıklarını dile getiren Ümit Kayıhan, kaçırdıkları gol fırsatlarının sonucu etkilediğini anlattı.
Kayıhan, şöyle konuştu: ``Çaykur Rizespor da gayet iyi oynadı ve fırsatları değerlendirerek maçı kazandı. Takımımda hala 2 hafta önceki galibiyetin izleri var. Ligde herkes herkesi yenebiliyorsa, en kısa sürede 3 puan kazanmalıyız, rahat bir konumda değiliz.``
Bu arada bir gazetecinin, Korhan`ın sürekli takımda yer bulmasına karşın bu maçta 18 kişilik kadroya bile alınmamasına dikkati çekerek, ``Sakat mı, başka bir sorun mu var`` biçimindeki sorusuna karşılık, Ümit Kayıhan sinirli bir biçimde, ``Başka bir sorun var`` yanıtını verdi

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter