Gerçekten içinde bulunduğumuz durum tam bir trajedi. Bütün taraftarların çok üzüldüklerine kesinlikle eminim. Bunun haricinde benim üzüldüğüm bir konu daha var. O da geçen yılki futbolcularımızın arkalarına hiç bakmadan adeta kaçarcasına başka takımlarla anlaşma yapmaları. Diyecekler ki para alamadık haklılar, alamadılar. Fakat hangi takımınOyuncuları paralarını zamanında aldılar ki? Bugün gazetelerde Revivo'nun Galatasaray'dan alacağı rakam 2 milyon dolar başka deyişle Revivo hala 2 milyon dolarını alamamış. Galatasaray yönetimi diyorki gel bu rakamı makul bir seviyeye çekip anlaşalım. Yani şimdi Sayın, İskender Tuğsuz'un uyguladığı sistem. Buradan şu anlaşılıyor ki; Sn. Sedat Yazıcı'nın yazısının her kulüpte çark böyle dönmekte. Sonuçta GS kig ikinciliğini yakalayıp Şampiyonlar liginde mücadele hakkı kazanmış. Bizim oyuncularımız ne yapmış. Göztepe'yi küme düşürmüşler. Paradan başka şey konuşmaz olmuşlar. Boykotlar yapmışlar, hatta öyle ileriye gitmişler ki Kocaelispor maçından başlamak üzere, devre aralarında maçla ilgili yapacakları teknik ve taktik konuşmalar yerine para pazarlığına girişmişler. Sezon sonunda transfer olacak takımları ayarlamışlar. Biz taraftarlar ne yapmışız yeneceğiz diye hep destek olmuşuz, tezahürat yapmışız, bağırmışız, ağlamışız ama hiç gülmemişiz. Kısaca arkamızdan hem de bilmeden vurulmuşuz.

Biliyorsunuz Futbolcu Deniz olayını. Adamı Bursa'da tutmadılar biz sahip çıktık, hastaneye yatırdık, tedavi ettirdik, takıma koyup kendini bulsun eski futbol günlerine dönsün diye el üstünde tuttuk adını Hazreti bile koyup yücelttik. Karşılığında ne yaptı?
Bu bir örnek fakat bu gibi olayları ve benzerlerini biz bu yılda yaşadık.
Göksel; Çok sevildin ama talihsiz bir şekilde sakatlandın, aylarca oynamadın. Belki de oynasaydın kümede kalacaktık. Sana camia olarak sahip çıktık ama sen İllaki Süperligde Denizli'de oynarım kalmam diyorsun.
Cem Baki; Sende bu takıma geldiğinde ayağın kırıktı ve yeni yeni oynamaya başlamıştın. Sakatlık olmasın diye seninde üzerinde çok titredik ama Gaziantep'e 3 yıllık anlaşma yapmışsın bile.
Şenol; İki maçta kendi kalemize attığın öyle kritik iki gol varki o maçlarda berabere kalmıştık. Nereden baksan dört puanEder. Kimse çıkıpta sana tek bir laf etmedi. Ne yazıktır ki sende ameliyat oldun ve uzunca bir süre oynamadın. İyileştiğin halde idmana bile çıkmadın sana ne yapıldı hiçbir şey, daha çok sahip çıkıldı. Şimdi sende Bursaspor ile anlaşıyorsun.
Zafer Biryol; Kardeşinin hastalığına belkide bizler senden daha çok üzüldük. Kardeşini has kardeşimiz gibi gördük. Gol atamadığın günlerde bile seni alkışladık, senin yanında olduk. Zafer Biryol adını Şekerspor'da kimse bilmez iken Göztepe'de neredeyse A milli takıma seçilecektin. Yazık hemde çok yazık.
Unutmayın ki; Sizlerin bu camiaya, bu takıma alacağınızdan çok maalesef vefa borcunuz var. Önce bunları ödemek zorundasınız.
Aksi halde Göztepe taraftarının ahı hiçbir zaman yerde kalmaz.
Sedat Yazıcı

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter