Başta İzmir Olmak Üzere Türk Spor Medyasına!

Neden?

Bize gelen yorumlardan, sorulardan, tepkilerden anlıyoruz ki, Türk Spor Kamuoyu Camiamızın tepkisini tam olarak anlamlandıramıyor, yakıştıramıyor.

Yıllar süren gerginliği bitirmek için ezeli rakibimizin maçına dahi giden Türk sporuna centilmenliğin gelmesinin en büyük lokomotifi Başkanımız neden kızgın,

Kurumsallığı ve centilmenliği ile bazen kendi camiasını bile yoran Yönetim Kurulu’muz niye böyle bir tepkisel bir açıklama yapıyor.

Daha 15 gün önce münferit bir olay için saniyeler içinde onlarca iletişim organı ile yine bir gazeteci olan Ersan Yetişir’den özür dilemek için sıraya giren camiamız neden bugün böyle bir çaba içerisine girmiyor.

Açıklıyoruz!

Dünya üzerindeki büyük kitlelere hitap eden bütün futbol kulüpleri ile ilgilenen muhabirleri bulunmaktadır. Bu muhabirler zaman içerisinde işlerini hakkıyla yaptıklarında o camiaların bir parçası olmakta ama buna rağmen objektif olarak mesleklerini yerine getirmeye devam etmektedir.

Bizim kulübümüzde de yıllarca bu şekilde olmuştur. Sinan Genç, Çağatay Çağlar, Erhan Hartaç başta olmak üzere onlarca Göztepe muhabiri basın mensubu yıllarca kulübümüzden haberleri camiamızla paylaşmıştır. Kimi zaman yaptıkları haberlerle hepimizin tepkisini çekmiş kimi zaman yaptıkları haberlerle hepimizin övgüsünü almışlardır. Ama her zaman başımızın tacı olmuşlardır. Çünkü emin olduğumuz tek şey Göztepe’miz ile Meslekleri arasındaki dengeyi en iyi şekilde korumak niyet ve gayreti içerisinde olmuş İYİ NİYETLİ insanlardır.

Son yıllarda sözde Göztepe muhabiri adı altında sözde basın mensubu unvanı altında faaliyet gösteren insanların amacı Göztepe’mizden haberleri alıp camiamıza ulaştırmak değil aksine kendileri haber yaratmak bir şekilde kulübümüzün profesyonel kadrolarında yer edinmek veya profesyonel kadroların değişimine veya istifasına çaba sarf etmek olmuştur. Göztepe muhabiri olmasalar gazeteci olamayacak kişiler bugün mağdur edebiyatı ile İzmir’de olup bitenden bir haber spor medyasının ilgisini ve dikkatini çekerek nam peşine düşmektedir.

Bugün camiamızın takındığı tavır olayın içindeki sözde basın mensuplarının art niyetli, planlı, programlı, basın meslek ilkelerine aykırı gizli kayıt almak suretiyle gösterdikleri çabanın sonu bu noktaya gelindiğinin bilinmesi ve fark edilmesi nedeniyledir.

Türk spor camiasından talebimiz mağdur edebiyatına kapılıp sırf basın mensubu kisvesi altına saklandığı için kötü niyetlilerden sahte kahramanlar yaratmamasıdır. Göztepe camiası kötü niyetlilere ve sahte kahramanlara gerekeni yapacak ve gerçek basın emekçilerinin başının üstünde taşıyacaktır. Bu geçmişten günümüze böyle olmuştur bundan sonrada böyle olacaktır.

Göztepe camiası herkesin hatasının patavatsızlığının farkındadır takibindedir gerekeni yapacak güç ve kudrettedir. Ancak bunu yaparken kötü niyetli nam ve ün peşinde sözde basın mensuplarının gizli ses kaydı yardımıyla kurgu ile yarattığı olay sonucunda değil kendi kararı ile yapacaktır. 
Göztepe forması üstünde olanların, camiasına yakışmayan her davranışının yeri ve zamanı geldiğinde sonuçları olmuştur, bu olayında sonuçları olacaktır.

 

Göztepe Taraftarları

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter