Özkan Cengiz
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
www.ozkancengiz.net

Son yılların gerek içerik gerek sonuç olarak en enteresan tepkisi verildi. Gelişmeler de gösterdi ki haklılığı konusunda yönetim de dahil kimsenin tereddüdü yok.

Ne demiştik; Futbol yönetimimiz başarılı değil, tecrübesizlikten hata yapıyor.  Ne dedi basın toplantısında Sn. İmam Altınbaş; futbol yeni girdiğimiz ve yeni öğrendiğimiz bir alan bu nedenle hatalar yapıyoruz. Ancak bu hataların farkındayız düzeltmeye çalışıyoruz.

Ne demiştik; Futbolun başına futbol piyasasında deneyimli bir ismi ve ağırlığı olan biri gelmelidir. Ne oldu; Futbol piyasasının belki de en saygın en tartışmasız isimlerinden biri Sn. Ali Gültiken göreve geldi.

Ne demiştik; Mevcut organizasyon şemasında sportif direktör olarak göreve gelecek kişinin başarılı olması çok zor o yüzden teknik direktör getirilmeli. Ne oldu; Belki teknik direktör gelmedi ama organizasyon şeması yenilendi sportif direktörlük makamı içinde bulunduğu dar alandan kurtarıldı geniş ve kesin yetkilerle donatıldı.

Ne demiştik; Mehmet Akif isimli arkadaşımız taraftara küfretmiştir. Kendisi sahaya çıkarsa ağır tepki verilecektir. Ne Oldu; Kendisi bir şekilde ilk 16’ya dahi alınmadı.

Ne demiştik; Hocanın göreve geldiği ilk günden itibaren tribüne karşı anlamsız beyanatları var, çağdaş taraftarla başladı suçlu taraftarla devam etti üstüne de çok konuşuyor. Ne oldu; Hoca daha az konuşmaya başladı, söylemlerde biz bir bütünüz, taraftarımızın desteği ile bank asyaya çıkabiliriz demeye başladı.

Ne demiştik; Hep gün kurtarılıyor hiç kalıcı yatırım tesis vb yapılmıyor. Ne oldu; En yetkili ağızdan en somut beyanatla net tarih verildi. 1,5 sene içinde tesis, süper lige çıkıldığında stat yapılacak.

Ne demiştik; gol puan önemli değil ama bu takım mücadele etmiyor, gücünü ortaya koymuyor. Ne oldu; Takım maçın artık bitmek üzere olduğu son beş dakika sanki sahaya yeni çıkmış gibi dinamik, hırslı ve istekliydi.

Uzun lafın kısası yazılarımızda bildirilerimizde ne dediysek ne söylediysek hepsi bir sonuca ulaştı hem de 3 gün içinde bu durum medyamızın at gözlüklü gözlemcilerinin gözünün önünde bir sözde büyükte olsa altı ay sekiz sütuna manşet olur.

Bu bırakın Göztepe tarihini belki de Futbol tarihin en kısa sürede sonuç veren tepki eyleminden sonra artık geçmişi konuşmak anlamsız, yok sol taraf abarttı, yok sağ taraf tepkiyi bozdu, yok ortadakiler oturarak alkışladı, yandakiler amuda kalkarak tepki verdi. Onlar koşarak çıktı bunlar yürüyerek çıktı. O dedi bu dedi şu dedi niye dedi. Bırakalım bunları önümüze bakalım.

Bir hedef var o da Bank Asya (hoş biz çıktığımızda ismi değişecek büyük ihtimal ama) İskenderun’dan alınacak 3 puanın ardından belki de dönüm noktası bir iç saha maçı olan Telekom maçına çıkacağız sonrada seyircisiz Şanlıurfa deplasmanı 3 maç 9 puan her şeyi değiştirir. Bu dokuz puan için elimizden geleni ardımıza koymamalıyız.

İskenderun maçına bir otobüs kardeşimizi göndermeliyiz ilgili destek çağrısı ve hesap numarası tüm site ve forumlarda var. Şanlıurfa maçı seyircisiz olacağı için oraya harcanacak kaynaklarda bu maça aktarılabilir.

Sonra Telekom maçında artık bu Alsancağın hakkını vermeliyiz. İnşallah iskenderunda alınacak 3 puan sonrası uygun gün uygun saat uygun ücret demeden sezonun bir maçında dahi olsa yerimizi alıp görevimizi yapmalıyız.

Bu saatten sonra geriye bakar, hala verdiğimiz tepkiye takılır, ondan kurtulamazsak, ota bitkiye tepki vermeye kendi kendimizle kavga etmeye devam eder isek bir sonraki haklı tepkimizde artık tepkilerimiz anlam kazanmaz artık tepkilerimiz sıradan olur artık tepkilerimiz gündelikleşir.

Unutmayın Her şey Tek Büyük Göztepe için, şimdi de Tek Büyük Göztepe bizden hedefe hep beraber yürümemizi bekliyor.

Özkan Cengiz
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
www.ozkancengiz.net

 

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter