Bu başlığı görünce biliyorum ki çoğu kişi gene ne yumurtlayacak diyor, hatta Sn.Ürkmez’in sesi kulaklarımda çınlıyor. “Gene bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak neler söylüyorsunuz” . Ama beklenen gibi bugün Sn.Ürkmez’in ne yaptıklarından ne yapmadıklarından ne yapacaklarından bahsetmek günün modasına uymak istemiyorum.
 

Son günlerde söze başlayan hep aynı yerden Levent Ürkmez den söze başlıyor. Sn. Kocaoğlu başta Sn. Ürkmez olmak üzere tüm AŞ dönemi yöneticilerini mahkemeye verdiğini söylüyor. Sn. Ürkmez’i yeni Göztepe yaratmak için zemin hazırlamaya çalışmakla suçluyor. Sn. Fatih Dalan köşe yazılarında hala tek çarenin Sn. Ürkmez olduğunu söylüyor. Sn. Atilla Kısmetli, Sn. Hamdi Türkmen tek adres Sn. Ürkmez’dir. Diyor. Sn. Platform üyeleri Sn. Ürkmez yoksa bizde yokuz diyor. Taraftarlarımızın bazıları tüm olup bitenin ihalesini Sn. Ürkmeze çıkarıyor.
 

Yani durum öyle bir hal aldı ki Göztepe’de yönetici olmak isteyen herkes Levent Ürkmez’i eleştirip onu suçluyor, Göztepe’de yönetici olmak istemeyen bu sorumluluğu almak istemeyen herkes Levent Ürkmez’i ön plana sürüyor. Sonuç olarak iki tarafta Sn. Ürkmez’i çok başarılı bir şekilde kullanıyor ve her iki tarafta amacına ulaşıyor. Bilmiyorum ama Sn. Ürkmez’de bu durumdan şikayetçidir diye düşünüyorum.
 

Zaten Sn. Ürkmez’de geçen hafta Göztepe ile ilgili hiçbir organizasyon da yer almak istemiyorum diyerek şikayetini rahatsızlığını da bir şekilde gösterdi. Ama hala Sn. Ürkmez’in üzerinden siyaset yapılmaya devam ediliyor.
 

Sn. Ürkmez öyle ya da böyle önemli bir süre Göztepe’ye hizmet etmiştir. Başarılıdır başarısızdır tartışılır ama sonuç itibariyle parasını zamanını ve emeğini harcamıştır. Bilerek isteyerek bir hata yaptığını düşünmüyorum ama süreç içersinde hataları varsa da gün gelecek ortaya çıkacaktır. Tabi ki gelecekte danışılan destek istenen kişi olacaktır ama artık aktif olarak görev alamayacak kadar yıpranmıştır zaten kendisi de bunu son sözlerinde açıkça ortaya koymuştur. Bu nedenle artık herkes kendisini ve ismini rahat bırakmalıdır.
 

Sn. Mustafa Kocaoğlu başta olmak üzere dernek yönetimi ciddi bir hukuki mücadele sonucu amacına ulaştı ve tüm yetkileri kendisinde topladı. Artık faaliyet zamanı Sn.Ürkmez ve platformu unutup artık işine bakmalı ve Göztepeliler ben uğraştım didindim bu yönetimi aldım işte bundan aldım demeli evet adamlar haklıymış bak ölüyü dirilttiler dedirtmelidir. Yoksa kimi suçlarlarsa suçlasınlar kimi hedef gösterirlerse göstersin bu vebalin altından kalkamazlar. Şimdi faaliyet zamanı faaliyet yapılacaksa yapılacak yok yapılmayacaksa bu iş bırakılacaktır. Bu işin ötesi berisi yok.
 

Sn. Fatih Dalan, Sn. Atilla Kısmetli, Sn. Metin Akdurak, Sn. Hamdi Türkmen, ve daha adını sayamadığım onlarca yüzlerce Göztepeli Sanayici İşadamı artık Sn. Ürkmez’in arkasına saklanma huylarından vazgeçmelidir. Kendileri daha mı az Göztepelidir ki  Sn. Ürkmezi ön plana sürmektedirler veya kendilerinin işleri maddi durumları Sn. Ürkmez’den daha mı kötüdür ki Sn. Ürkmezi ön plana sürmektedirler.  Eğer biz Göztepeliyiz diyorsanız eğer gönlümden bir taraftar gibi Göztepe sevdası geçiyor diyorsanız artık ön plana çıkma artık Göztepeyi Göztepeliyi kucaklama zamanı geldi de geçiyor. Bu çağrı yarın gelin kulübe sahip çıkın çağrısı değil bu çağrı bir olun birlik olun Göztepe için düşünün Göztepe için çalışın çağrısı Örneğin gelin GHD’ye üye olun. Beraber bir tesis yapalım. Veya yarın bornovadan inciraltına 10000 bayrak asın direklere şehre Göztepeyi hatırlatın. Veya 14 Haziran için çalışmaya başlayın tüm ülkede ses getirecek bir yaşgünü yapın Göztepemize ……. Çıkın şöyle gölgeden bir yüzünüzü görelim.
 

Alayına İsyan İnadına Göztepe

Her Şey Tek Büyük Göztepe İçin.

Özkan Cengiz
www.ozkancengiz.net
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter