Yılsonuydu, yılbaşıydı, sayımdı, sözleşmeydi, geçiciydi derken gene Mart’ı bulduk. Vakitsizlikten yazamadığımızdan ajandama sürekli not aldım. Bunu yazmalıyım şunu yazmalıyım diye gün bugün oturdum bilgisayarın önüne bir baktım ki not aldıklarımı yazmaya kalksam olur bir düzine yazı bunların hepsini yayınlamaya kalksak güncelli kaybettik gitti. Bu nedenle en önemlilerinden seçtiklerime kısa kısa değineyim olsun bitsin dedim başladık yazmaya…….
 

Bir takım düşünün sezon başında yöneticisi belli değil sporcuların ailelerinin desteği ile ayakta duruyor. İlk haftanın ardından tamamen ortada kalıyor. İlgi minimum düzeyde sporcular kendi halinde. Bu takıma belki de sportif anlamda hiç tecrübesi olmayan iki yönetici sahip çıkıyor. Önce sporcuların özgüvenlerini yerine getiriyor. Sportif çalışmalarının kalitesi artırılıyor. Ardından malzeme vb ekipmanları yenileniyor. Ardından galibiyet serisi bir başlıyor pir başlıyor. Üst üste galibiyetler deplasmana otobüsler neşe ve puan içinde devre arası. Her şey mükemmel puan desen puan takım desen takım ama yetiyor mu hayır üstüne kalite transferler ve mesaj net biz şampiyon olacağız ve bunun en kısa sürede yapacağız. Ezeli rakiplerden üst liglerden kaliteli transferler ve ikinci yarı başlıyor galibiyet üzerine galibiyet ve grup maçlarının bitimine 3 hafta kala birincilik garanti ediliyor. İçeride galibiyet dışarıda galibiyet garanti şampiyonluk garanti kadro sıfır hata yönetim sıfır hata oyun sonuç net başarı Bu hikaye size çok mu uzak geldi evet çok uzak çünkü uzun yıllardır böyle bir sezon yaşamadık yaşatanların ellerine kollarına sağlık GÖZTEPE BAYAN VOLEYBOL TAKIMI bir destan yazıyor hem de göstere göstere oyuncusundan antrenörüne malzemecisinden doktoruna herkesin ellerine sağlık. İkinci etap maçları için hepsine başarılar hepsine bol şans biz başarıdan eminiz böylesine mükemmel bir takımı yaratan ve adeta isteyince neler olduğunu gösteren Sn. Sanver Süzek ve Sn.Alphan Manas’a sonsuz teşekkür iyiki varsınız. Bu konu ile ilgili son bir notta bize hepimize bu takım ilgiyi daha fazla ilgiyi hak ediyor. Göztepe seyircisi nedir salonda ne kadar etkilidir bunu başta yeni yöneticilerimize sonra tüm voleybol camiasına göstermek boynumuzun borcu yıllardır yaşamadığımız bir sezonu bize yaşatan bu takım her şeyi hak ediyor.
 

Göztepelistte anketi görmüşsünüzdür. Net bir sonucu var. Camiamız için Göztepeliler için yararsız ve gereksiz olan bir nesneye daha fazla vakit ayırıp kelime etmek abesle iştigal anketin mesajı net devir kapandı yenisi açıla! En kısa süre içersinde camiamızın kurumları ve gerçek duayenleri bir araya gelerek GÖZVAK’ı vücuda getirmelidir. Burada en çok görev Mevcut kurumlara düşüyor. Yalı, Uniforce, Hizmet Derneği, Göztepelist ve diğer kurumlar ve bu güne kadar kendini kıyıya köşeye çekmiş Göztepeliler toplanın GÖZVAK’ı yaratın.
 

Her maç dolu tribün her maç gıptayla izleniyor. Kapalı hep dolu açığın yarısı banko yarısı çoğu maçta doluyor. Deplasmana içeriye taraftar koşuyor. Kulübe sorduk deli gibi maça gidiyoruz nedir hâsılat geliri kulüpten gelen yanıt çarpıcı bugün yarın www.goztepelist.org ta yayınlanır. Sermayeyi kediye yüklemişiz hiç kimsenin olmadığı kadar maça gitmişiz ama nasıl yaptıysak biletsiz girmişiz duyarlılık örneği göstererek maça biletli girenlerin yaptığı ödemeler statta kırılan koltuğa sandalyeye gitmiş sonuç hasılat geliri koca bir sıfır bu tablo bize hiç yakışmıyor nasıl en çok maça giden bizsek en çok bilet alan ve en centilmende biz olmalıyız bu tribünlerin kuru kalabalıklar olmadığını bilinçli takımını seven organize ve dürüst tribünler olduğunu dosta düşmana açık ve seçik olarak göstermeliyiz. Bu nedenle en başta bize kendimize değer vermeli Göztepeli kimliğini ayağa kaldırmalıyız. Bunu başardığımız an sayısı fazla inadı inat tepkisi net olmanın yanı sıra saygı duyulan sevilen ve el üstünde tutulan bir taraftar kitlesi olacağız ve nasıl kulübümüz kademe kademe gelişiyorsa bizde kademe kademe toparlanacağız yükseleceğiz başaracağız.
 

Spor okulları ile ilgili bir yazı yazdım ve birçok elektronik posta aldım. Gerçekten bu postalar bile açıkçası beni mutlu etmeye yetti demek halen camiamızın gücü etkisinde spor okulları ile ilgili kulübümüzde çalışmalar hızla devam ediyor. Tüm alt yapımımızın başına sizlerinde bildiği gibi Göztepe tarihinde unutulmaz anların yaratıcısı Sn. Mustafa Fedai getirildi. Kendisi Göztepe sevdası ile gece gündüz koşturuyor ve desteğe çok ihtiyacı var destek deyince hemen maddi anlamayın maddi manevi desteğe ihtiyacı var bu semtin bu ilçenin bu şehrin çocuklarının kulübümüze kazandırılması için elimizden geleni yapmalıyız. Dükkanımıza broşür asmalı, mahallenin çocuklarını toplayıp gürsel aksele götürmeli gücümüz yettiğince çocukları toplayıp maça götürmeliyiz. Alt yapıya destek amacıyla oluşturulan Gürsel Aksel’de yer alan reklam panolarına reklam vermeliyiz. Geliri nereye gidiyor belli olmayan panolara reklam vereceğimize kendi öz tesislerimize reklam vermek en doğrusu.
 

Yıllar sonra ilk kez lisanslı ürünlerimiz pazara çıktı. İlk kez satışa sunulduğu GHD toplantısında insanları görmeliydiniz her kes büyük bir özlem ile lisanslı ürünlere koştu. Toplantı başladığında herkesin boynunda lisanslı atkısı vardı. İsterseniz üzerindeki etiketi kesmenize yardım edeyim diyen görevliye tepki çok sert ve netti elleme o Göztepe lisansı bu ürün lisansı ile güzel. Maçlarda ve kulüp binasında ürünlerimiz satılıyor. Bilinçli taraftarlığın bir diğer öğesi olan bu ürünlere sahip çıkmakla bu ürünleri yaşatabiliriz. Biliyorsunuz daha öncede başını taraftarlarımızın çektiği bir oluşum lisanslı ürünlerimizi yaratmış ve bu yolda önemli bir adım atmıştı ancak biraz ilgisizlikten biraz da sermayesizlikten yarı yolda kaldı yıllar sonra birinci kalitede üretilen bu ürünlerin devamı gelmesi için mevcutlara sahip çıkmak tek koşul. Sonuçta bu ürünler satılmazsa yerine yenileri gelmeyebilir biz de yeniden çocuğumuza forma alabilmek için kemeraltı’nın ücra köşelerinde dolaşmak zorunda kalabiliriz. Bunun için haydi mağazaya en az bir ürün.
 

Gelelim kulübümüze kulübümüz yavaş ta olsa emin adımlarla ilerliyor sportif anlamda yapılanmasını az çok oluşturdu zannedersem. Bu gruptan çıkılacağını ve her sene bir lig çıkarak süper lige dönüleceğini Sn. İsmail Hakkı Gül net bir şekilde GHD toplantısında ifade etti. Hatta bence taahhüt etti. Geçen gün de Sn. İmam Altınbaş’ın röportajda söyledikleri yüreğimize su serpti. Güzel günlerin bizi beklediğini biliyoruz ama bir o kadar da sabırsızlanıyoruz. Gürsel Aksel’in hala tahsis edilmemesi canımızı sıkıyor. Yönetimimiz elinde geleni yapsa da bir şeyler eksik kalıyor. Hadi anladık Alsancağın elli tane kocası var, hadi anladık yeni arazi tahsisi için bir çok şeyin bir araya gelmesi gerekiyor ve bu da oldukça güç ama 80 senelik öz malımızı Gürsel Akselimiz ile Kulüp binamızı niye hala tahsis etmiyorlar anlamıyoruz. Eğer bir iki kişilik başvurular eksik kalıyorsa İzmir Gençlik Spor Müdürlüğü’ne veya Ankara’ya bir 5000 kişi gidelim belki etkisi olur biz hazırız.
 

Daha yazmak istediklerim var ama daha da uzatırsam kimse okumayacak en iyisi burada keselim sonra devam ederiz. Bu arada kesinlikle unutmayın
 

HER ŞEY TEK BÜYÜK GÖZTEPE İÇİN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

www.ozkancengiz.net

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter