Ne ilginç bir ortam ile karşı karşıyayız değil mi? Ya ne olur birileri ses versin diye kendimizi yırtarken şimdide organizasyon enflasyonu yaşıyoruz.

 

Bence siz Göztepe Spor Kulübü Derneğine üye olun, yok yok siz en iyisi uniforce altyapısını kullanarak Göztepe Kurtuluş Platformuna üye olun, yok yok o da olmaz siz Göztepe Kurtuluş Platformuna direk üye olun. Yok, o da olmadı Göztepeye Hizmet Derneği’ne üye olun ama kurucu üye olun ya da isterseniz asil üye olun. Hepsini boşverin Yalı Derneğine üye olun. Ya da şu yeni kurulmakta olduğu söylentileri gelen Göztepe Taraftar Derneğine üye olun.

 

Nasıl kafanız sağlam karıştı değil mi?

 

Ben küçükken Zeki Alasya – Metin Akpınar’ın deliler kaberesi vardı. Ben geceleri yatmadan teyp kasetlerini dinlerdim. Şimdi oradan bir şarkı aklıma geldi. Bum terellelli bum bum, bum terelleli bum bum kim akılı kim deli nasıl ayırt etmeli bum terelli bum bum bum terelli bum bum.

 

İşte son günlerde sanki böyle bir tercih yapmak zorundaymışız gibi bir hisse kapıldık. Esasında böyle bir ayrım yapmak zorunda değiliz. çünkü bu organizasyonların hiç biri akıllı değil hepsi deli hepsi Göztepe delisi hem de zır delisi. Hepsinin amacı farklı şekilde Göztepeye Hizmet etmek.

 

Sadece farklı tarzları sadece farklı hedefleri var. Ama hepsinin ortak hedefi, ortak amacı Göztepe’ye değer katmak, Göztepe’yi yüceltmek, Göztepeyi büyütmek. Bu nedenle lütfen bu organizasyonları birbirinin alternatifi görmeyin bunlar sadece size Göztepe’ye Hizmet etmek amacı ile size alternatifler yaratan kurumlar o kadar.

 

Şimdi ben diğer organizasyonları bilmiyorum en azından sizlerle paylaşacak kadar iyi bilmiyorum o nedenle ben içinde olduğum organizasyondan Göztepe’ye Hizmet Derneği’nden (GHD’den) sizlere bahsetmek istiyorum.

 

GHD inanın bu üç harfi ağzıma alırken bile heyacanlanıyorum. Bu organizasyonun bu derneğin başlangıcı, ilerlemesi, dernekleşmesi, bugün bir kurum olarak ortaya çıkması, inanın her safhasında mücadele, her safhasında inat, her safhasında emek var.

 

GHD’nin amacı Göztepe’yi tesisleştirmek, evet ulvi bir amaç 80 senedir yapılamayanı yapmak kendi öz malı bir tesis oluşturmak ve bu tesisler ile Göztepe’ye kalıcı gelir kaynakları yaratmak, bunun yanında en büyük ikinci amacı İzmiri yeniden Göztepe kenti yapmak bu da nasıl olacak gençlerimize çocuklarımıza Göztepeyi dogru tanıtmak, gençlerimizi çocuklarımızı sözde büyük takımlarımızın istilasından korumak Göztepe Kültürünü, Göztepe inadını kuşaktan kuşağa aktaracak sistemler kurmak.

 

Evet GHD bu amacını her şeyin bittiği noktada belirledi ve o noktada harekete geçti ve yolunda emin adımlarla ilerliyor bazıları dogru bulmayabilir ama GHD’yi sportif başarılar kulübün içinde bulunduğu durum, borçlar vb günlük problemler ilgilendirmiyor. GHD’yi Göztepe ismi ve onun değerini kaybetmemesi ilgilendiriyor.

 

Evet kısa vade de ulaşılacak, hemen ertesi gün yapılacak medyatik hedeflerimiz yok biliyoruz. Sessiz, sessiz, derinden derinden ilerliyeceğiz. Ve bir gün Göztepe ismi bu ülkenin en değerli en çok sevilen en çok desteklenen ismi olacak bunu başaracağız.

 

çocuklarımız, İzmirin çocukları, Türkiyenin çocukları ağzını doldura doldura omuzlarını kaldıra kaldıra GÖZTEPELİYİM diyecek. Bunu başaracağız.

 

Bugün (24 Kasım 2006) Sn. Ömer Dinçer’in katkıları ile “Yenigün Gazetesi”nde Genel Kurul ilanımız yayınlandı. Kendisine bir kez de buradan teşekkür ediyorum. 10 Aralık 2006 saat 17.30 da İzmir Hilton Oteli Turgut Reis Salonunda ilk genel kurulumuzu yapıyoruz ve ondan sonra tam gaz ilerliyoruz.

 

GHD’ye kurucu üye olmak yıllar sonra işte ben bu derneğin kurucu üyesiyim diyebilmek için 7 gün kaldı 01 Aralık 2006 tarihine kadar T.İş Bankası Yeni Liman İzmir Şb.(Şube 3427) 397333 sayılı hesaba 390 YTL’yi tamamlayıp genel kurulumuza kurucu üye olarak gelin ve bu büyük doğuşa, bu büyük oluşuma katılın.

 

Aşağı yukarı dört senedir gözünüzün önünde bir yerlerdeyim az çok beni, bakış açımı, yaklaşımımı tanıdınız. İnanın bu oluşuma bu derneğe katılmak hayatta yapacağınız en iyi işlerden biri olacak hadi gelin katılın. Pişman olmayacaksınız.

 

Önce üye olun, sonra genel kurula gelin, birleşelim, kaynaşalım, çoşalım, çoşturalım.

 

Hep dediğimiz gibi

 

Her Şey Tek Büyük Göztepe için,

 

En içten sevgi ve saygılarımla,

 

Sevgiyle kalın.

  

Özkan Cengiz

 

Not :  Herhangi soru ve öneriniz için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden bana ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter